Holisticare
eshop
Previous
Next

Καλωσήλθατε

στο Φαρμακείο του Μέλλοντος!

Άποψη

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, το ίδιο είναι και οι ανάγκες του!

Προσέγγιση

 1. Ολιστική
 2. Προσωποποιημένη
 3. Ενημερωτική

Πρόταση

 1. Συμβουλευτική
 2. Ποιοτική
 3. Βελτιωτική

Ευ ζην

 1. Γκρουπ Ευεξίας
 2. Διατροφή
 3. Ομορφιά

1. Γίνε μέλος

Εκμεταλλεύσου
υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
και προσφορές μόνο για μέλη

2. Αγκάλιασε το σώμα σου

Λάβε μέρος
στα γκρούπ ευεξίας

3. Νιώσε ηρεμία και χαρά

Κάνε κράτηση σε μια
προσωποποιημένη θεραπεία
που σου αξίζει

Ζήσε το Ταξίδι..

σε μια καλύτερη Ζωή  στην Ηρεμία  στην Ομορφιά στην Αγάπη ♡ στην Ευτυχία στην Ευεξία
Mole Pharmacy about

Εξειδίκευση Mole...

 • Συμβουλευτική Ολιστικής προσέγγισης
 • Βιολογικά προϊόντα Υψηλής Ποιότητας
 • Προσωποποιημένες θεραπείες SPA
 • Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις
 • Εναλλακτικές Θεραπείες
  (Ομοιοπαθητική, Αγιουρβέδα)
 • Κάνουμε την επίσκεψή σας αξέχαστη Εμπειρία

Viogenesis Sunflower Lecithin 300gr

03386
€23,90
Σε στοκ
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ!

► ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΑΠΟ ΗΛΙΑΝΘΟ
► ΑΣΦΑΛΗΣ, ΦΥΣΙΚΗ, 100% ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
► ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΜΕΙΞΕΙΣ Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ
► ΑΠΟ 100% ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
► ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ (σιτάρι, δημητριακά, γλουτένη, γαλακτοκομικά...)
► ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
► ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
► ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η λεκιθίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυδιαφημισμένα συμπληρώματα διατροφής καθώς χρησιμοποιείται ευρέως σε ειδικά διαιτολόγια, λόγω της ενδυνάμωσης του μηχανισμού καταβολισμού και γαλακτωματοποίησης του λίπους. Η ονομασία της προέρχεται από την ελληνική λέξη "λέκιθος", επειδή περιέχεται σε μεγάλη περιεκτικότητα στο αβγό. Η χημική της σύσταση περιέχει γλυκερόλη, γλυκίνη, φωσφορικό οξύ, γλυκολιπίδια, λιπαρά οξέα και μια σημαντική ποσότητα σε φωσφολιπίδια που αποτελούν και τα βασικά της συστατικά:
→ Φωσφατιδυλο-χολίνη
→ Φωσφατιδυλο-ινοσιτόλη
→ Φωσφατιδυλο-αιθανολαμίνη
→ Φωσφατιδυλο-σερίνη
→ Φωσφατιδικό οξύ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΑΠΟ ΗΛΙΑΝΘΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ
⇒ Η λεκιθίνη που προέρχεται από τον ηλίανθο έχει ένα ευνοϊκότερο προφίλ φωσφολιπιδίων σε σύγκριση με την κοινά χρησιμοποιούμενη λεκιθίνη από σόγια
⇒ Δεν υπάρχουν γενετικά τροποποιημένοι ηλίανθοι, αλλά δεν είναι σίγουρος πλέον ο καταναλωτής για την σόγια
⇒ Με την λεκιθίνη απο ηλίανθο δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη περίπτωση εμφάνισης τροφικών αλλεργιών, ενώ η σόγια δυστυχώς είναι ένα κοινό αλλεργιογόνο και πολλά άτομα είναι δυσανεκτικά στην κατανάλωσή της
⇒ Η λεκιθίνη του ηλίανθου είναι σχεδόν άοσμη, δεν έχει γεύση
⇒ Εμφανίζει καλύτερη απορροφησιμότητα κυρίως εξ'αιτίας της χαμηλότερης περιεκτικότητας σε ελεύθερα λιπίδια
ΤA ΔΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ - ΤΑ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ
Φωσφατιδυλοχολίνη (PC) → βοηθά το σώμα να επεξεργαστεί τα λίπη και παρέχει δυνατή σήριξη στις κυτταρικές μεμβράνες. Είναι πολύ υψηλή κατά τη γέννηση, ιδιαίτερα στον εγκεφαλικό ιστό, και μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, ως μέρος της κανονικής διαδικασίας γήρανσης.
Φωσφατιδυλινοσιτόλη (ΡΙ) → αποτελεί σημαντικό λιπίδιο, βρίσκεται άφθονη στον εγκεφαλικό ιστό, και είναι παρούσα σε όλους τους ιστούς και τις κυτταρικές δομές. Αν και στην λεκιθίνη της σόγιας η φωσφατιδιλική ινοσιτόλη βρίσκεται σε πολύ μικρότερη αναλογία στην λεκιθίνη από ηλίανθο παρατηρούμε ίση σχεδόν ποσότητα Φωσφατιδυλοχολίνης και Φωσφατιδυλινοσιτόλης.
Φωσφατιδυλαιθανολαμίνη (ΡΕ) → είναι συνήθως το δεύτερο πιο άφθονο φωσφολιπίδιο στα ζωικά και φυτικά λιπίδια, και αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο στις διπλοστιβάδες της κυτταρικής μεμβράνης. Βρίσκεται στο νευρικό ιστό, όπως στον εγκέφαλο, στα νεύρα, στις ίνες του νευρικού ιστού, και στο νωτιαίο μυελό.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΙΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ
Λινελαϊκό οξύ (LA) → είναι ένα ωμέγα-6 πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο είναι άφθονο σε πολλά φυτικά έλαια όπως το ηλιέλαιο, είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή υγεία και βοηθά στην επούλωση των πληγών...
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΝΘΟΥ
Ανα 1 δόση (10 γραμμάρια) σκόνης λεκιθίνης το σώμα μας οφελείται με:
2,5 γραμμάρια = 2500 mg φωσφατιδυλικής χολίνης
2,2 γραμμάρια = 2200 mg φωσφατιδυλικής αιθυνολαμίνης
1,1 γραμμάρια = 1100 mg φωσφατιδυλικής ινοσιτόλης
0,5 γραμμάρια = 500 mg φωσφατιδυλικού οξέος
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ
Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος και αυτό κυρίως το επιτυγχάνει διότι αποτρέπει την αρτηριοσκλήρυνση που αποτελεί το βασικό αίτιο των φαινομένων εκφυλισμού των εγκεφαλικών κυττάρων.
Η χολίνη που βρίσκεται στη λεκιθίνη βοηθά το σώμα να παράγει ακετυλοχολίνη, μια ουσία που δρα ως χημικός αγγελιοφόρος σε τμήματα του νευρικού συστήματος, και είναι απαραίτητη για την λειτουργία της μνήμης.
Η κύρια δράση της εντοπίζεται στις συνάψεις των εγκεφαλικών νεύρων, αλλά και στην προστασία των κυτταρικών μεμβάνων. Αυτές οι συνάψεις είναι η βάση της μνήμης, λογικού συλλογισμού, πνευματική διαύγεια, και την αντιμετώπιση των αισθητηριακών πληροφοριών. Η χολίνη στην μορφή της φωσφατιδυλοχολίνης όπως υπάρχει στην λεκιθίνη είναι ένα πολύ συχνό διατροφικό συμπλήρωμα που μπορεί να βελτιώσει την πνευματική οξύτητα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ
Η λεκιθίνη βοηθά στο να δεσμεύει τα λίπη και τη χοληστερόλη στο νερό, έτσι ώστε να μπορούν να περνούν μέσα από το σώμα αντί να προκαλούν δυνητικά επιβλαβή συσσώρευση στην καρδιά και στα αγγεία.
Η λεκιθίνη γενικότερα ευνοεί το μεταβολισμό των λιπών της διατροφής μας, διασπώντας τα σε μικρότερα μόρια, τα λιπαρά οξέα τα οποία είναι πολύ πιθανότερο να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ενέργειας από τον οργανισμό, παρά να αποθηκευτούν ως λίπος στον λιπώδη ιστό.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΠΩΔΗ ΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ
Η Λεκιθίνη βοηθά στον έλεγχο του λίπους και στην διαδικασία αποθήκευσή του και είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για ορισμένες ασθένειες του ήπατος, κυρίως δε για την εναπόθεση λίπους στο συκώτι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Φρενάροντας την απορρόφηση των λιπών, η λεκιθίνη συμβάλλει στην σταθεροποίηση των επιπέδων χοληστερίνης. Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων Συνιστώμενη δοσολογία: Προσθέτουμε 10 γρ σκόνης (αντιστοιχεί σε περίπου μια γεμάτη κουταλιά της σούπας) στο γιαούρτι, στο χυμό, ή κάποιο άλλο ρόφημα και ανακατεύουμε.
*Τα συμπληρώματα διατροφής σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή αναιρούν τις ιατρικές οδηγίες και θεραπευτικές αγωγές. Μην χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής σαν υποκατάστατα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση ενημερώστε τον ειδικό υγείας πριν από την χρήση του προϊόντος. Μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δόση.
Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα