Περιποίηση προσώπου με βιταμίνη C

Θέλετε λαμπερό, καθαρό και σφριγηλό δέρμα; Υπάρχει ένα συστατικό που μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά! H βιταμίνη C! Πρόκειται για ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου! Συνήθως τη χρησιμοποιούμε ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού! Όμως, τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος με βιταμίνη C θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

H βιταμίνη C προσφέρει μια σειρά από οφέλη για το δέρμα! Αυτά είναι:

  • Δρα αντιοξειδωτικά!
  • Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος.
  • Προστατεύει το δέρμα από την υπερμελάχρωση!
  • Απαλύνει τις κηλίδες και κάνει ομοιόμορφο τον τόνο του δέρματος!
  • Δρα αντιγηραντικά, αφού βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου!
  • Προσφέρει στο δέρμα ελαστικότητα!

Βιταμίνη C ή αλλιώς ασκορβικό οξύ περιέχουν πολλά serum και ενυδατικές κρέμες! Στα serum συνήθως συναντούμε μεγαλύτερες περιεκτικότητες που μπορεί να κυμαίνονται από 10-20%. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με ένα προϊόν χαμηλότερης περιεκτικότητας για την καλύτερη προσαρμογή του δέρματός σας! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας! Στο MOLE οι εξειδικευμένοι αισθητικοί μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο προϊόν για να ξεκινήσετε μια θεραπεία με βιταμίνη C!

Για να προστατέψετε το δέρμα σας και να λάβετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη, εφαρμόστε ένα serum που να την περιέχει το πρωί! Θα σας προστατέψει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και (σε συνδυασμό με το αντηλιακό σας) από την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Αφήστε μια απάντηση