Το καλοκαίρι περνάει και δεν έχετε ακόμη αποκτήσει το μαύρισμα που επιθυμείτε; H αλήθεια είναι πως το μαύρισμα κάνει το δέρμα μας να φαίνεται ομορφότερο (αρκεί ,βέβαια, να γίνεται πάντοτε με ασφαλή τρόπο)! Οι ατέλειες κρύβονται και η επιδερμίδα μας φαίνεται ομοιόμορφη και λαμπερή! Ακολουθούν 4 tips για να αποκτήσετε σοκολατένιο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι!

1. Τροφές για μαύρισμα

Για να αποκτήσετε όμορφο μαύρισμα μπορείτε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και εκ των έσω! Εισάγετε στη διατροφή σας τροφές που σας προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου και ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης. Κάποιες από αυτές είναι  οι γλυκοπατάτες, τα βερίκοκα, τα καρότα, το πεπόνι και οι ντομάτες!

2. Μη ξεχνάτε το αντηλιακό!

Για να αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε πρέπει να έχετε υπομονή. Το να μη βάζετε καθόλου αντηλιακό γιατί πιστεύετε πως έτσι θα μαυρίσετε γρηγορότερα είναι απλά επικίνδυνο. Επιλέξτε ,λοιπόν, ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF30 ή SPF50 ειδικά για τις πρώτες βουτιές σας στη θάλασσα! Παράλληλα προμηθευτείτε και κάποιο λαδάκι ειδικό για το μαύρισμα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πιο απογευματινές ώρες ή σε συνδυασμό με το αντηλιακό σας.

Προσοχή! Απλώστε ομοιόμορφα το λάδι μαυρίσματος σε όλο το σώμα για να αποφύγετε το πρόβλημα του ανομοιόμορφου μαυρίσματος!

3. Ενυδατωθείτε σωστά

Η έκθεση στον ήλιο απαιτεί σωστή ενυδάτωση. Φροντίστε να καταναλώνετε αρκετά υγρά και να ενυδατώνετε το δέρμα σας με ένα γαλάκτωμα ή ένα ειδικό after-sun μετά την παραλία. To αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα μπορεί να ξεφλουδίσει και αυτό θα σας οδηγήσει στο να χάσετε το μαύρισμα σας!

4. Χρησιμοποιείστε τα σωστά προϊόντα!

Εκτός από λαδάκια μαυρίσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα που επιταχύνουν το μαύρισμα! Στο MOLE θα βρείτε κορυφαία φυσικά προϊόντα που επιτρέπουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος να δράσει όσο γρήγορα επιτρέπει η φύση! Περιέχουν βιταμίνες Α και Ε, ω-3, φυσικά εκχυλίσματα και υπέροχα εξωτικά αρώματα!

Αφήστε μια απάντηση