Προϊόντα περιποίησης

Το καλοκαίρι πέρασε και έχουμε πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινή μας ρουτίνα! Το φθινόπωρο η θερμοκρασία πέφτει και τα ποσοστά της υγρασίας στην ατμόσφαιρα αλλάζουν! Θα πρέπει ,λοιπόν, να φροντίσουμε το δέρμα μας με τα κατάλληλα προϊόντα για να μην έχουμε προβλήματα όπως ξηροδερμία, φαγούρα, σκασμένα χείλη ακόμη και εκζέματα. Οι αλλαγές που καλό θα ήταν να κάνετε καθώς η θερμοκρασία πέφτει είναι οι εξής:

Καθημερινή και πιο εντατική ενυδάτωση!

Αν σας το επιτρέπει ο τύπος του δέρματός σας, επιλέξτε μια πιο ενισχυμένη κρέμα για να αντικαταστήσετε τις lightweight καλοκαιρινές ενυδατικές. Μπορείτε επίσης, 1-2 φορές την εβδομάδα να εφαρμόζετε κάποια ενυδατική μάσκα! Τέλος, μη ξεχνάτε τα χείλη σας! Αυτό το φθινόπωρο επενδύστε σε ένα ποιοτικό ενυδατικό προϊόν χειλιών και εφαρμόστε το ακόμη και 2-3 φορές καθημερινά!

Και το σώμα χρειάζεται ενυδάτωση!

Επιλέξτε μια ενυδατική ή κάποιο λάδι που σας ταιριάζει και μην αμελείτε να το εφαρμόσετε σε όλο σας το σώμα μετά από κάθε μπάνιο! Οι ενυδατικές προστατεύουν το λιπιδικό φραγμό του δέρματος, κρατάνε δηλαδή το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγειές. Έτσι, το δέρμα σας γίνεται πιο ελαστικό, πιο λαμπερό ακόμη και πιο ανθεκτικό σε μολύνσεις!

Μη ξεχνάτε το αντηλιακό!

Επειδή δεν είμαστε πια κάτω από τον καυτό ήλιο σε κάποια παραλία δε σημαίνει πως δε χρειαζόμαστε αντηλιακό! Επέλεξε ένα προϊόν κατάλληλο για χρήση μέσα στην πόλη (π.χ. με χρώμα, με περιβαλλοντικά φίλτρα κλπ) και μη ξεχνάτε ότι η εφαρμογή του είναι απαραίτητη καθημερινά!

Βιταμίνες και για το δέρμα!

H εφαρμογή βιταμίνης C στο δέρμα σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να του χαρίσετε! Η βιταμίνη  C δρα αντιοξειδωτικά, προλαμβάνει τη γήρανση και διορθώνει τις φθορές που μας άφησε πίσω ο έντονος ήλιος του καλοκαιριού. Η συχνή χρήση της βοηθά επίσης, στη μείωση των δυσχρωμιών!

Βάλτε πρόγραμμα!

Αυτό το φθινόπωρο οργανώστε τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σας! (π.χ. κάθε Τετάρτη και Σάββατο εφαρμογή ενυδατικής μάσκας. Κάθε Τρίτη απολέπιση σώματος). Έτσι, δε θα ξεχνάτε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε π.χ.scrub και το δέρμα σας θα απολαμβάνει την περιποίηση που του προσφέρετε συστηματικά!

Αφήστε μια απάντηση