Αν δυσκολεύεστε να μεταφέρετε με ασφαλή και υγιεινό τρόπο φαγητό στην παραλία σας έχουμε τη λύση! Δοκιμάσαμε τα δοχεία φαγητού Chilly’s και τα λατρέψαμε! Είναι ιδανικά για τη μεταφορά φαγητού με τον πιο υγιεινό και ασφαλή τρόπο όχι μόνο στην παραλία αλλά και για τις πολυάσχολες ημέρες μας στην πόλη! Ας δούμε ,όμως, ένα ένα τα χαρακτηριστικά αυτού του φανταστικού (και πολύ κομψού) δοχείου φαγητού! 

Από τι είναι φτιαγμένο;

Τα δοχεία φαγητού Chilly’s είναι κατασκευασμένα από ανοιξείδωτο ατσάλι! To ανοξείδωτο ατσάλι διατηρεί το άρωμα και τη γεύση του φαγητού με τον καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο! Επίσης, δεν περιέχουν καθόλου BPA, είναι δηλαδή paraben-free! To ΒPA είναι μια χημική ουσία, η οποία βρίσκεται στα περισσότερα πλαστικά και δυνητικά μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας! Καλό θα είναι ,λοιπόν, να αποφεύγουμε τη χρήση πλαστικών δοχείων για την μεταφορά και αποθήκευση του φαγητού ή του νερού μας!

Τί είδους φαγητά μπορώ να μεταφέρω;

Mε τα δοχεία φαγητού Chilly’s μπορείτε να μεταφέρετε πραγματικά ό,τι φαγητό θέλετε εσείς! Το καπάκι του δοχείου είναι leakproof! Δηλαδή, μπορείτε να μεταφέρετε ακόμη και σούπα χωρίς να έχετε απώλειες! Επίσης, κρατούν το φαγητό σας ζεστό ή κρύο για ώρες! Οπότε, είναι ιδανικά για όλο το χρόνο! Τέλος, το εξωτερικό περίβλημα του δοχείου παραμένει σε θερμοκρασία δωματίου και έτσι δεν καίγονται ή παγώνουν τα χέρια σας ανάλογα με το περιεχόμενό του!

Σε ποιούς απευθύνεται;

Tα Chilly’s food pots είναι ιδανικά και χρήσιμα σχεδόν για όλους! Θα σας φανούν ιδανικά αν ζείτε σε μεγαλούπολη, έχετε έντονους ρυθμούς ζωής και προσπαθείτε να τρέφεστε υγιεινά, Επίσης, είναι μια φοβερή επιλογή για όσους γυμνάζονται και έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Ακόμη, είναι χρήσιμα για όσους είναι λάτρεις των εκδρομών και των εξορμήσεων στη φύση. Τέλος,  και οι μανούλες θα τα βρούν χρήσιμα για την αποθήκευση φαγητού για όλη την οικογένεια!

Πρόκειται για ένα προϊόν που σέβεται το περιβάλλον και προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο την υγεία όσων το χρησιμοποιούν, γι’αυτό και το λατρέψαμε!! Εxtra bonus τα υπέροχα σχέδια και χρώματα στα οποία κυκλοφορεί! Σας περιμένουμε για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Αφήστε μια απάντηση